ANASAYFA

23 Kasım 2014 Pazar

BUGÜN KİLER MARKETEN ALDIĞIM GANİMETLERİM

Arkadaşlar Kiler marketlerde kitaplarda yine büyük indirim var etiketin yarısı ama etiketin yarısından da indirimli olmasını istiyorsanız Kiler kart (1 TL)alın daha da ürünler indirimli oluyor ve aldığım kitaplar :) 


7 yorum:

  1. Merhaba,
    Beni Bulun, hakkında çok güzel yorumlar okuduğum ve almayı istediğim bir kitaptı. Ancak elime alıp içindeki fotoğrafları gördüğümde çok etkilendim. O an almaktan vazgeçtim çünkü okuduğumda beni üzecek kitaplardan uzak duruyorum. Ama yine de merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :)
    Aslında bende bu tarz kitapları okumaktan hoşlanmıyorum çünkü çok etkileniyorum ama işte ben uzak duramadım çok kararsız kaldım fakat almaktan vazgeçemedim ve gerçek hayat hikayeleri çok ders verici olduğunu düşünüyorum şuan okuduğum kitap bitince ilk onu okuyacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni kitaplarını keyifle oku canım :)

    YanıtlaSil
  4. yaaa Kiler indirimi bugün hemen bakmalıyım aklımdaydı benimde Tess' ler bitmemiştir İnşaallahh ^_^

    YanıtlaSil
  5. bitmemiştir hala vardır en çok Tess getiriyorlar :)

    YanıtlaSil
  6. tess ablaaa süfer gerilim. helee cerrah ve çırak :) tess abla tüyapta gördüm. çok şirin birii :) danyal :) steel de iyi. diyerlerini bilmiyooom :) kiler market hiç duymadım kuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen gerilimde süper çok seviyorum Tess i :) Hiç karşılaşmadım inşallah bir gün bende karşılaşırım :) Kiler market artık yok :(

      Sil