ANASAYFA

6 Mart 2019 Çarşamba

Aslında...




Aslında yalnızlığı sevmem bana göre değildi ama insanlardan azıcık uzaklaştım ve gördüm ki ne çok ödünler vermişim kendimden yalnızlığı sevmek daha iyiymiş... Beni tanıdığını sandığım dostlarım artık dost değiller... Ne yargılar ne laflar duydum şimdi insanların birbirlerine nasıl duvarlar koyduğunu daha iyi anlıyorum.
Biriyle dost olmanız sürekli görüşeceğiniz her dk her yerden konuşacağınız manasına gelmiyor.Bazen insanlar kabuklarına çekilmek istiyor. Bazı duyguları derinlemesine yaşamak istiyor ya da önceliğiniz değişebiliyor. Şu sıralar önceliğim ailem,kardeşim gördüğüm arkadaşlarım ve sevdiğim insan gerisi nedense çok önemsiz ve lüzumsuz gözüküyor. İnsanlara sürekli hayatımdaki gelişmeleri anlatmak istemiyorum. Bazı şeylerin sonsuza kadar özel kalması iki kişi arasında kalmasına karar verdim. Tavsiyem her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz eğer anlatmadığınız için dışlanıyorsanız ya da eskisi gibi sık sık görüşmediğiniz için arkanızdan laflar duyduysanız emin olun anlatırken de arkanızdan bir sürü laf dönüyordu. O yüzden özel özeldir. Bir sırrınızı verirseniz dostunuzun düşmanınıza dönüşmeyeceğinden emin olamıyorsunuz dikkat etmek lazım. :)

İyi günler ve iyi insanlar dilerim hayatınızda :)


Fotoğraf İstanbul Yıldız Parkı

22 yorum:

  1. Bizde size iyi insanlar dileriz efem

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle sırrı vermek esaret gibi gelir bir yerde bana da. Güzel insanlarla tanış sen de inşaallah ;) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. İnsana yapılan en büyük kötülüklerden biri de onun yalnız bırakılması, terkedilmesidir. Ancak, insanın tercih ettiği yalnızlık, uzlete çekilme isteği, önce kendisini, sonra çevresini tanımak için büyük imkan sağlar. Yeni dirilişler için serpilmiş bir tohum gibidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir insanın dışlanması da çok acı maalesef
      Geçekten öyleymiş umarım güzel bir diriliş sağlarım. Güzel yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Yaşam deneyimlerimiz arttıkça hayata bakışımız da değişebiliyor.Ben de çok sosyal bir olmama rağmen az dost tutarım yanımda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet değişmez sandığımız çoğu şey yavaş yavaş kaybolup değişiyor. Dost çok önemliymiş çok şanslısınız az olsun da gerçek bir dost olsun :)

      Sil
  5. hımmmm bahar geliyo boşveer unutursun hepsisiniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle unuturum hem zaten daha neler göreceğiz kim bilir :):):)

      Sil
  6. Gerçekten öyle herkes kendince çok önemli ve değerli ama kimse vazgeçilmez değil :) Bende de artık bu durum var önceden önemsemediğim şeyler gözüme batar oldu sanırım artık insanları ayıklıyorum çevremden acı ama daha iyiymiş. Yorumunuz içinde çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Evet çok haklısınız. Şu ara insanlar her şeylerini rahatça anlatıyor :/
    Neyse ki dost olup olmadıklarını fark ettiriyorlar :)
    Yorumunuz için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Yaşıyoruz, deneyim kazanıyoruz ve değişiyoruz. Bu kaçınılmaz. Değişime ne kadar direnirsen o kadar mutsuz oluyoruz. Bu yüzden de yanımızdaki insanlarında bu doğal döngü içinde olması gerekiyor. Zaman her şeyi değiştirebiliyor.

    Sevgi ve ışıkla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazı şeylerin farkına varıyoruz sonra da değişim kaçınılmaz oluyor.Zaman her şeyin de ilacı olur umarım :) Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

      Kucak dolusu sevgilerle :):)

      Sil
  9. Zaman ilerledikçe anlıyor insan çocukluk arkadaşım dediğim insanlar dahi bencillik dehlizine düşüyor ... Geriye sadece şaşkınlık kalıyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle herkesten her şeyi beklemek gerekiyormuş.

      Sil
  10. çevren pozitif insanlar ile dolsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah :) sizinde öyle olsun çok teşekkür ederim :):):)

      Sil
  11. iyi cegeleer. insta foto ve story lerin minnoş :)

    YanıtlaSil
  12. Yaşadıkça yeni deneyimler katıyoruz kendimize.Pozitif tekamül yolunda ilerleyebilmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, pozitif olmaktan vazgeçmeyeceğim :)

      Sil